Tuesday, February 12, 2008
Meh Aicah Buat!!!
Ni lah perkara yg paling ibu tension!!! bila nak kena ketip kuku Ai'sya.. payah betoi nak ketip kuku dia.. kita baru nak ketip, sibok ja dia mintak.."Meh Aicah Buat!" padahai bukan reti pon.. buat sumbing kuku ada lah... kalau sumbing kuku tu takpa.. leh ketip cantik2 balik lepas tu..kalau dia ketip kena isi jari2 dia tu camna? hmmmm ni lah dia kalau anak terlalu berdikari...semua nak buat sendiri..
Time nak tdoq... asek suruh kita cerita dgn dia.. semlm ibu cerita..."pada suatu hari, ada seorang puteri yg cantik.. nama dia....." belum sempat nak sebut nama, dia dah sebut sndiri..."Nama Aicahhhh...Aicah yg cantikkkkk" hahahahaa.. mcm tu la hampir setiap malam.. lepas tu dia lak nak crita kat kita.. sambil2 pegang2/usap2 muka ibu dia cerita.."pada suatu ari..ni cantik...cantik-cantik niiii..." sambil cubit2 pipi dgn dagu ibu.. yg lawak tu bila cubit dagu ibu dia buat tenyeh dagu dia kat ibu lak...konon2 ada janggut la.. pastu dia kata.. "meh kena janggut.." hahahahahaaa...tu abah long dia la ajaq tu.. slalu tenyeh janggut abah long kat pipi dgn dagu ai'sya.. tu yg dia pon nak buat kat kita gak... pagi tadi ibu nak p keja, dia bgn awai lak... dia kata "ibu bum.. ibu ceeppp (sleep).. aicah p keja tau.. byee....." hihihihihihii.. bijak sungguh anak dara niiii... pastu suruh abah long dukung nak tgk best friend dia si azri tu sampai and nak tgk ibu p keja... tapi ibu nampak masa abah long dukung ai'sya.. ai'sya asek pegang ja janggut abah long..hahahhahaa...macam2 sungguh!













posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 5:14 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 
about me
My Photo
Name:
Location: Somewhere in Lunas, Kedah, Malaysia
Udah Lewat
Archives
sutbok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus. Aenean viverra malesuada libero. Fusce ac quam.
Links
Template by
Free Blogger Templates