Monday, July 7, 2008
Anak manja ibu..

Dah lama tak update blog anak manja ibu ni kan.. sori la sayang.. ibu busy sgt kat ofis.. kadang2 blog/fp ibu sendiri pon ibu tak sempat nak update gak..

Well perkembangan terbaru anak manja ibu apa ya... dah pandai apa??

Ok untuk pengetahuan semua.. aisya sekarang dah cakap terus.. takdak pelat2 dah...cuma sebutan huruf 'S' saja yg lain sket... Style shiela majid punya S = Shhh. Ok, ibu bagi contoh nooo.. aisya sebut kasaq jadi 'kashaq', sikit jadi 'shikit', sat jadi 'shat'. Lepas tu anak manja ibu ni cukup pandai posing.. asek nak pose je bila ibu nak ambik gambar.. kadang2 dok saja2 pon aisya suka buat pose ala-ala model konon2nya ada org amik gambar dia la tu... Hmm apa lagi ya perkembangan anak manja ibu ni? oh ya.. aisya dah pandai dan suka sgt dgn 'kerembere' (camera)...hhahahhahaaaaa... dah pandai amik gambar org.. walaupun kadang2 gambar org yg aisya amik tu takdak kepala la...takdak kaki la... gambar tgn saja la... mcm2.. well it's ok dear.. kalau aisya suka bidang fotografi ni, ibu tak larang ok.. ibu akan selalu sokong aisya.. dan ibu sgt suka bila time ibu nak p keja aisya selalu pesan (kalau aisya bgn awal dan dok depan pintu tgk ibu p keja ) aisya suka pesan apa tau... aisya pesan camni..." nanti ibu balik keja ibu cari aicah cepat-cepat tau.." That's why i miss u so much sayang... mmg time balik keja dan sampai kat umah tu aisya la org pertama yg ibu cari kan... dan ibu suka bila ibu sampai kat umah, aisya terus peluk kaki ibu.... hilang rasa letih ibu tau... ok la sayang... ibu akan update perkembangan aisya yg lain nanti ya... take care sayang..
posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 6:00 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 
about me
My Photo
Name:
Location: Somewhere in Lunas, Kedah, Malaysia
Udah Lewat
Archives
sutbok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus. Aenean viverra malesuada libero. Fusce ac quam.
Links
Template by
Free Blogger Templates