Saturday, November 1, 2008
Selamat tinggal rambutku..




















Nak gunting rambut tak????? Tidakkkkkkkkkk!!!!
Walaupun puas memujuk ecah tetap tak mau digunting rambutnya.. dia kata rambut dia cantik.. Rambut ecah lebih kurang 4 inci dah cecah pinggang pun.. sebenarnya ibu pun sayang nak gunting rambut ecah tapi ibu rimas tgk rambut ecah yang tak kemas sebab ecah tak suka betul ikat rambut.. asek biar lepas dan mengerbang saja.. Rambut ecah ni mmg sengaja ibu biar panjang.. sebab bila ecah rambut pendek sewaktu bayi dulu ramai yang kata ecah ni lelaki.. So lepas first time buang rambut ecah masa kenduri cukur kepala di waktu ecah berusia 14 hari, ibu dah nekad taknak gunting lagi rambut ecah. Ibu nak rambut anak ibu panjang.. tapi bila ecah selalu tuang susu kat rambut time tdoq, ibu rasa mcm nak gunting pendek jer rambut tu.. habih rambut ecah rosak kena susu..
So lepas 3 thn, ibu decide nak potong pendek sket.. dan bila ibu tanya ecah nak gunting rambut atau tak, ecah terus kata nak.. ibu call tanya abah dan abah pun kata ok.. so mula operasi ibu ni.. walaupun lepas gunting rambut tu nampak tak sama dan sedikit senget, ibu dah gunting biar bawah dia sama jer time ecah mandi..
posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 6:43 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 
about me
My Photo
Name:
Location: Somewhere in Lunas, Kedah, Malaysia
Udah Lewat
Archives
sutbok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus. Aenean viverra malesuada libero. Fusce ac quam.
Links
Template by
Free Blogger Templates