Tuesday, February 12, 2008
Meh Aicah Buat!!!
Ni lah perkara yg paling ibu tension!!! bila nak kena ketip kuku Ai'sya.. payah betoi nak ketip kuku dia.. kita baru nak ketip, sibok ja dia mintak.."Meh Aicah Buat!" padahai bukan reti pon.. buat sumbing kuku ada lah... kalau sumbing kuku tu takpa.. leh ketip cantik2 balik lepas tu..kalau dia ketip kena isi jari2 dia tu camna? hmmmm ni lah dia kalau anak terlalu berdikari...semua nak buat sendiri..
Time nak tdoq... asek suruh kita cerita dgn dia.. semlm ibu cerita..."pada suatu hari, ada seorang puteri yg cantik.. nama dia....." belum sempat nak sebut nama, dia dah sebut sndiri..."Nama Aicahhhh...Aicah yg cantikkkkk" hahahahaa.. mcm tu la hampir setiap malam.. lepas tu dia lak nak crita kat kita.. sambil2 pegang2/usap2 muka ibu dia cerita.."pada suatu ari..ni cantik...cantik-cantik niiii..." sambil cubit2 pipi dgn dagu ibu.. yg lawak tu bila cubit dagu ibu dia buat tenyeh dagu dia kat ibu lak...konon2 ada janggut la.. pastu dia kata.. "meh kena janggut.." hahahahahaaa...tu abah long dia la ajaq tu.. slalu tenyeh janggut abah long kat pipi dgn dagu ai'sya.. tu yg dia pon nak buat kat kita gak... pagi tadi ibu nak p keja, dia bgn awai lak... dia kata "ibu bum.. ibu ceeppp (sleep).. aicah p keja tau.. byee....." hihihihihihii.. bijak sungguh anak dara niiii... pastu suruh abah long dukung nak tgk best friend dia si azri tu sampai and nak tgk ibu p keja... tapi ibu nampak masa abah long dukung ai'sya.. ai'sya asek pegang ja janggut abah long..hahahhahaa...macam2 sungguh!













posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 5:14 PM   0 comments
Saturday, February 2, 2008
Ai'sya With Her New Helmet
Her Nanny bought her a new helmet for 'londa-londaaaa'( (ronda-ronda)..2 days ago...wahhhhhhhhhhh I can see she's so happy riding our motorbike wearing her new helmet.. and keep saying "topi aicah cantiikkkk.." and keep smiling all the way of londa-londa.. while abg ngah (aqin) was sitting behind of me..what a pleasure evening i'd have with these kids..

So Abah, this pictures i took for you.. don't jealous-jealous arrr... Ai'sya is waiting for you to come home and bring her to 'londa-londa' okay... and not Ai'sya the one who is waiting for u.. but myself too... miss u abah..
(waaahhhhh so tunggang terbalik my english huh?!! my english cannot beat your english la abah... well your english is always better than me..kahkahkahhh)
























Sesi fotografi ni selepas bawa ai'sya ronda...punya nak ronda sampai seluar pon tak mo pakai... seluar dia kena ayaq.. dia bukak sluaq terus panjat motor... pastu dok posing-posing lak suruh ibu ambik gambar dia yg kononnya cantik tu... tapi anak ibu mmg cantik kan...hahahhaaa..
posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 8:30 PM   0 comments
about me
My Photo
Name:
Location: Somewhere in Lunas, Kedah, Malaysia
Udah Lewat
Archives
sutbok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus. Aenean viverra malesuada libero. Fusce ac quam.
Links
Template by
Free Blogger Templates