Saturday, August 23, 2008
Mengkuang Dam lagi

Selipar favourite ecah.. tapi locengnya habih tercabut.. lasak sungguh!














Biasa la...mmg kerap bawak ecah mai sini.. kali ni beli sepeket makanan ikan.. semua habih ecah baling masuk dlm air.. pastu ecah ni mmg kuat posing.. bila ibu kata nak ambik gambar.. takyah suruh bagi pose comey2..ecah dah reti camna nak bergaya..cuma esok besar jgn ler jadi model lak ok..
posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 8:20 PM   0 comments
Sunday, August 10, 2008
Ecah kat tempat favourite dia..





Ecah mmg suka tempat ni.. tempat ni namanya Mengkuang Dam atau Empangan Mengkuang.. jgn tak tau.. ecah dah pandai tunjuk direction utk ke sini.. dah pandai tunjuk kena kona kiri ke kanan.. mmg dah hafal jalan..
ni salah satu tempat feveret ibu jugak ye ecah.. dulu ibu rajin mai sini..tapi bukan mai dating ok.. ibu mai jogging, mai lepak2 dgn kawan ibu dan kalau dekat exam ibu mai study di pondok rehat kat atas tu...
tapi ecah suka mai sini sebab suka bagi fish makan.. kalau bawa dua buku roti pon tak penah cukup roti yg masuk ke air tu sket saja..yg lebihnya semua jatuh ke rumput sebab ecah baling pelan sangat.. lagi satu fish takut nak mai kat tepi2 gigi air tu sebab mulut ecah bising sgt.. asek dok menjerit2 ja panggil fish.. heheheh
apa pon ibu hope ecah enjoy that sweet time ok.. ni kenangan ecah bila ecah dah dewasa nanti..
posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 8:10 PM   0 comments
Friday, August 1, 2008
Ecah dah pandai ape?








ecah dah baca doa tido.. dah pandai baca doa makan.. dah lancar dah... dan dah pandai menyanyi.. lagu ketahuan kumpulan mata dgn sayang2 alif aziz.. dan dah pandai tulis huruf A & I & number 1 & O... kira ok la tu..


pastu dah pandai kira..tapi suka sgt langkau.. 1,2,3,4,5,6,8,9,10,7



kalau dlm english one two three four five seven nine ten.. ( number 6 & 8 is always missing)



dlm bahasa cina pon dah reti sket.. ei er san ser.... yg ni dia pandai kira dari satu sampai sepuluh...tak langkau2 pun.. hihhiihii..



cakap english dah pandai sket2.. cakap melayu lagi ler terer kan.. pastu dah pandai cakap cina sket.. kira ok la tu kan..
posted by LAILATUL AI'SYA's GALLERY @ 7:54 PM   0 comments
about me
My Photo
Name:
Location: Somewhere in Lunas, Kedah, Malaysia
Udah Lewat
Archives
sutbok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus. Aenean viverra malesuada libero. Fusce ac quam.
Links
Template by
Free Blogger Templates